همواره شیفته ی رمزگشایی از پیچیدگی های روان ادمی بوده ام. دنیای درون و بیرون، روابطی که میبافیم و گره هایی که در ان می افتاد، همواره مرا به اعماق وجود انسان کشانده است.
از کودکی، مشغول خواندن داستانها و تماشای فیلم ها بوده ام و در هر شخصیت ردپایی از خودم و اطرافیانم را می یافتم. با بزرگتر شدن این کنجکاوی به سمت روانکاوی سوق یافت.
اکنون با نگاهی روانکاوانه به زندگی می نگرم. هر رویداد، هر احساس، هر تعامل، فرصتی است برای کشف لایه های پنهان شخصیت و درک بهتر خود و دیگران.
درمانگری برای من نه تنها یک حرفه، بلکه یک فرایند کشف مشترک است.
روانکاوی برای من فراتر از یک روش درمانی است. من از روانکاوی به مثابه ی لنزی برای دیدن عمیق تر تجربیات زیسته ی خودم و دیگران و درک پیچیدگی های تجربه ی انسانی و ابزاری برای کاوش در اعماق روان استفاده میکنم.
علاقه ویژه من به کاربرد روانکاوی در تحقیقات، بویژه در حوزه تروما، داینامیک های سایکوسوشال و هنرهای تجسمی، مرا به تحلیل عمیق تر این مباحث سوق داده است. پذیرش مقاله ام و ارائه ان با عنوان تجاوز در جنگ و چرایی آن در چهارمین کنگره روانکاوی ایران گواهی بر این علاقه است.
در کنار روانکاوی و کار فردی با مراجعین، گروه درمانی هایی را به عنوان مربی رسمی پزشکی ذهن و بدن برگزار میکنم و از مداخلات سوماتیک (بدن مند) برای کمک به مراجعین در ارتقای سلامت روان و تاب اوری در برابر تروما استفاده میکنم.
من کیانا زرافشان، کارشناس ارشد روانشناسی عمومی هستم. در طی سالهای آموزشم افتخار بهره مندی از اساتیدی چون دکتر مهدی رضا سرافراز، دکتر شیدا اسماعیلی و دکتر مهرناز یکتا را داشته ام. در حال حاضر زیر نظر دکتر یکتا مشغول به کار هستم، ضمن اینکه از آموزش ایشان و دیگر اساتید هم استفاده میکنم.
علاوه بر روان تحلیلی و مهارتهای لازم در اتاق درمان من به عنوان یک روانشناس بالینی جعبه ابزار خود را برای انجام رسالتم تا حد توانم با مهارتهای مختلف تجهیز کرده ام.
یکشنبه:۹ الی ۲۰
سهشنبه:۱۸ الی ۲۱
چهارشنبه:۹ الی ۱۸
پنجشنبه:۹ الی ۱۴