آشنایی من با روانکاوی از همان جایی آغاز شد که زندگی واقعی جریان دارد: در پیچوخم روابط انسانی، جایی که آسیبها مینشینند و شفایافتگی در کمین است. سالها قبل، حضور در گروهدرمانی تحلیلی با درمانگری امن، دریچهای به روی پیچیدگیهای روان آدمی برایم گشود و شوق آموختن روانکاوی در من جوانه زد. از آن زمان، روانکاوی نه تنها حرفهام، بلکه مأمنی شد برای رویارویی با خود، با تمام کاستیها، تناقضها، محدودیتها و امکانات.
روانکاوی، برای من نه افسانهای از شفای معجزهوار، بلکه ابزاری برای فهمیدن است؛ فهمیدن خودم، دیگران، و مناسباتی که در آن زیست میکنیم. فرصتی که به جای رسیدن به کمال، ما را به دیدن ناتمامیها و پذیرفتن کاستیها دعوت میکند و دریچهای به سوی خودشناسی میگشاید.
همراهی میان روانکاو و آنالیزان چیزی فراتر از یک گفتوگو است؛ سفری به دل تاریکیها و محدودیتها که یادآور میشود رشد، نه در یافتن پاسخهای قطعی، بلکه در تردید، پرسشها و حرکت در جریانی پر از ابهام است. در نهایت، این تجربه دعوتی است به زندگی با همه تضادها، پیچیدگیها و زیباییهایش.
پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه و شرکت در دوره ها و کارگاه های آموزشی، فعالیت حرفه ای خود را به عنوان رواندرمانگر تحلیلی فردی آغاز کردم . در طول سالها، تجربه کار در مراکز مختلفی مانند پلی کلینیک دانشگاه فردوسی مشهد، کلینیک روانشناسی جهاد دانشگاهی، کلینیکهای خصوصی و همچنین بیمارستان روانپزشکی را کسب کرده ام. در این مسیر فرصت هایی برای مواجهه با مسایل بالینی متنوع و درک عمیق تر روان انسان برایم فراهم شد.
من دانش آموخته کارشناسی ارشد روانشناسی از دانشگاه فردوسی مشهد هستم. همزمان با تحصیل، در کارگاه ها و دوره های بالینی متعددی شرکت کردم که به من این فرصت را داد تا با رویکردهای متفاوتی برای پرداختن به دنیای درون روانی و بین فردی آدمیان آشنا شوم. در نهایت روانکاوی را مسیری مناسب برای فهم خودم و کار حرفه ای یافتم و از سال ۱۳۹۷ با عضویت در گروه فرویدی تهران، مطالعات و آموزش روانکاوی را منسجم¬تر پیگیری نمودم. در مسیر درمانگر شدن همواره متعهد به استانداردهای سه گانه انجمن بین المللی روانکاوی بوده ام و بنابراین در کنار آموزش تئوری از سوپرویژن فردی و گروهی نیز بهره میبرم. همچنین سالهاست با رویکرد لکانی تحت درمان می باشم.
طی سالهای اخیر با توجه به دغدغه ام هر از گاهی به ترجمه مقالات و متون روانکاوی نیز مشغول بوده ام ، که مهمترین تجربه ام در این حوزه ترجمه کتاب “الکترا در برابر ادیپ” اثر هندریکا فروید است که به همراه یکی از همکارانم انجام شد و توسط نشر قطره منتشر شده است.
علاوه بر روان تحلیلی و مهارتهای لازم در اتاق درمان من به عنوان یک روانشناس بالینی جعبه ابزار خود را برای انجام رسالتم تا حد توانم با مهارتهای مختلف تجهیز کرده ام.
دوشنبه:۱۴ الی ۲۰
پنجشنبه:۱۳ الی ۱۸ (با هماهنگی با درمانگر)
سایر روزها:آنلاین با هماهنگی با درمانگر