نقطه آغاز برای من یک نیاز بود. نیاز به مامنی امن. آغوش.آغوشی که من را، رنج ها و دردهای ناگفته ام را دربرگیرد.
من از سالهای دور نیاز به حضوری داشتم که بتوانم حرف بزنم. از خودم بگویم و او ظرفیت شنیدن داشته باشد و در کنارش من هم بتوانم خودم را بشنوم.
اتاق درمان برای من شد همان فضای مادرانه و امنی که گمشده ی من بود و سالها در پی اش بودم.
پناهگاهی که توانست منِ زخمیِ خواهان را بپذیرد.
و در بستر این فضا ، تحمل نشستن کنار زخم ها و ناکامی هایم را برایم فراهم آورد.
توانایی همجواری با درد و در پی اش زیستنی عمیق تر.
روانکاوی به مثابهی مادری مهربان مرا با زخم هایم در آغوش کشید و همچون پدری مقتدر به من جرئت و مهارت استقلال و پیش رفتن داد.
علاقه من به ادبیات از سالهای کودکی مرا با این پرسش روبرو کرد : آیا میشود طور دیگری زیست؟
و شاید این سؤال و میل مرا به این سمت سوق داد که از روانکاوی به عنوان ابزاری برای زیستنی متفاوت و اصیل تر استفاده کنم.
زیستن و نگاهی متفاوت به خود و دیگران.
روانکاوی به من ظرفیتی داد تا بتوانم از آن برای فهم بهتر ارتباط آدمی با خودش و دیگری استفاده کنم تا از این طریق شکل و کیفیت رابطه فرد با خود و دیگران را ارتقا دهد.
همچنین از روانکاوی به عنوان دریچهای برای نگاه و دیدگاهی متفاوت و گستردهتر به پیرامون، وقایع ، و اتفاقات جهان درونی و بیرونی استفاده میکنم تا بوسیله آن، مراجع بتواند چارچوبهای فکری، و شاید بتوان گفت جهان بینی خودش را وسیع تر و عمیقتر کند.
من بهاره رئیس نیا، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی فردوسی مشهد هستم. از سال ۹۳ و آغاز اشتیاق من به روانکاوی و یافتن پاسخ پرسشهایم در اولین گام، درمان فردی را شروع کردم و در کنار آن سالهاست که آموزش این رویکرد را با اساتید مختلف و حرفهای روانکاوی ادامه داده ام و در این مسیر امکان آموختن از اساتید حرفهای، بااخلاق و شریفی را داشته ام که علاوه بر روانکاوی، هنر خوب گوش دادن و صبور بودن و پایبندی به اخلاق را آموخته ام.
در این مسیر نیز همواره از اصول حرفهای کار روانکاوی و چارچوب سه گانه روانکاوی آمریکا ( درمان فردی، آموزش و دریافت سوپرویژن به صورت مستمر ) تبعیت کردهام.
علاوه بر روان تحلیلی و مهارتهای لازم در اتاق درمان من به عنوان یک روانشناس بالینی جعبه ابزار خود را برای انجام رسالتم تا حد توانم با مهارتهای مختلف تجهیز کرده ام.
شنبه:۹ الی ۱۲ (آنلاین) - ۱۸ الی ۲۰ (حضوری)
یکشنبه:۸ الی ۱۱ (آنلاین) - ۱۳ الی ۲۰ (حضوری)
سهشنبه:۸ الی ۱۷ (آنلاین و حضوری)
پنجشنبه:۱۶ الی ۲۰ (حضوری)